fbpx

Certifierad Helhetsterapeut och Djurkommunikatör

Josefine Färm, Kristianstad & Halmstad. Certifierad Helhetsterapeut och Djurkommunikatör

Hej,

Det som legat mig närmast i hjärtat under de senaste åren har utan tvekan varit all form av hälsa, psykisk som fysisk. Under våren 2018 så tävlade jag min första tävling i bodybuilding i en gren som heter Bodyfitness samtidigt som jag studerade en magister på universitetsnivå. Efter all press jag lagt på mig själv den våren insåg jag vikten av att jobba med den mentala biten parallellt med den fysiska kroppens utveckling.

Jag drivs av att se hur fantastiskt den fysiska kroppen är och hur den ständigt utvecklas och anpassar sig till de förutsättningar som ges. Med hjälp av den mentala biten kan just du göra underverk. Kroppen kan förändras och byggas upp rent fysiskt, den kan dessutom läka sig själv på alla plan, kroppen strävar alltid efter välmående.

Helhetshealing hjälper och förstärker kroppens process med att läka sig själv, i en kombination med en sund livsstil så ger du kroppen rätt förutsättningar för att bibehålla den balans som den hela tiden eftersträvar.

Jag är Licensierad Personlig tränare och Helhetsterapeut.

Välkommen!

Josefine Färm
Färm’s Fitness & Helhetshälsa


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Helande samtal
  • Kanalisering
  • Regression – tidigare liv
  • Djurkommunikation
  • Djurhealing

Kontakt

Telefon: 073 -433 36 53 

Skicka meddelande:


Dela gärna sidan!