fbpx

Kurser – utbildningar i
personlig och andlig utveckling

Hos oss kan du välja hur du vill att din utbildning ska gå till.

Fysiska kurser – Onlineutbildningar – Livekurser
Vad väljer du?

– För dig som vill utforska och utveckla din inre förmåga

Vi skiljer mellan fysiska kurser och onlineutbildningar. På fysiska kurser där elever och lärare träffas, får du lära dig djupare tekniker som kräver en lärares närvaro.

Här kan du lära dig att använda dina inre förmågor och du får hjälp av erfarna lärare som leder dig – steg för steg – djupare in i ny kunskap.

Fysiska kurser i personlig och andlig utveckling

Vi arbetar alltid med små elevgrupper.
Alla kurser finns för nybörjare och som fortsättningsnivåer.

Onlinekurser

Personlig utveckling online

Här kan du lära dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig att hantera gränssättning, stress och mycket annat.

Du kan också lära dig att nå och arbeta med din egen kunskap, den som finns djupt inom Dig själv – i ditt hjärta. Du lär dig att använda den och att lita på den.

Oavsett varför du är här, så är du varmt välkommen att ta del av våra kurser.
Om du behöver stöd eller har några frågor, bara hör av dig. Vi finns här för att hjälpa till.

Välkommen att utforska våra onlinekurser!

Vi har öppet när du har tid

Du arbetar i din egen takt – När det passar Dig bäst.

Vi har öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. Det är bara att logga in och fortsätta med din kurs, direkt där du slutade förra gången.

Du väljer den teknik som du föredrar: dator, telefon eller surfplatta. Allt fungerar lika bra här.


Livesända kurser

På distans, men ändå live!
Med hjälp av Zoom har vi direktkontakt under kursen och kan då göra lite djupare övningar tillsammans.

Vad tycker andra kursdeltagare?

Vi har haft förmånen att möta många elever och kursdeltagare genom åren, här kan du läsa några av deras kommentarer.

Jag var med på plats och tycker att det är en fin känsla att kunna vara med och göra så stor skillnad för oss alla, bara genom att sitta ned en stund tillsammans och göra det vi är bra på.
Att bli guidad och bekräftad via din kunskap gör ju att upplevelsen blir så mycket mer komplett.

Marie Sylvén

Meditationsdag

“Att leva från hjärtat har påverkat inte bara mig utan även min familj och nära vänner. Så länge jag lever från hjärtat kan jag välja bort irritation och konflikter. Det hjälper oss att leva i en trygg och harmonisk tillvaro. Jag är djupt tacksam för dessa lärdomar.”

Åsa Bergquist

Onlinekurs

“Susanne och kurserna jag gått hos henne har hjälpt mig att hjälpa mig själv att må bättre som människa. Det har hjälpt mig att hitta en grundmurad bas som gjort att jag tagit mig igenom ganska tuffa saker de senaste åren. Saker som jag idag kan tänka tillbaks på och känna ”Nämen, det var nog inte så farligt…” så att jag till och med blir lite förvånad själv!

Men det viktigaste av allt är nog att det har hjälpt mig att finna kärleken till mig själv – i mig själv – och att på djupet förstå vilken fantastisk, kärleksfull varelse jag är. Den tacksamhet jag känner för detta går inte att i ord beskriva.”

Annelie Gedda

Kurser i personlig och andlig utveckling

Personlig utveckling med Dig i centrum

Alla utbildningar hos oss sker i balans, för både kropp och själ och med fötterna på Jorden. Vi tror på tydliga tekniker och kunskap om hur och varför de ska användas. 

Små elevgrupper – alla får den plats de behöver

Vi arbetar med små elevgrupper, på de flesta kurser och utbildningar.

Alla elever får den plats de behöver, både med tanke på social distansering men också med stor plats för frågor och samtal. 

Hos oss kan du lära dig mer om Helhetshealing, kanalisering, meditation, regression, högre medvetande och djurkommunikation.


All kunskap finns inom Dig

Alla kurser finns på nybörjar- och fortsättningsnivåer.

Med rätt nycklar och stöd kan du lära dig allt du önskar, du har all kunskap inom dig. 

Du kan lära dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig gränssättning, stresshantering och mycket annat.

Du kan också lära dig att nå och arbeta med din inre kunskap – den som finns djupt inom dig själv, i ditt hjärta. Du lär dig att använda den och att lita på den.