fbpx

HelhetsCentrum’s Bokhylla

Hitta din bok för personlig och andlig utveckling

Susanne Jönsson-grundaren av Helhetscentrum
Rose-Marie Rosdahl, Kristianstad. Certifierad Helhetsterapeut
Sabine Gartner, Vitaby. Certifierad Helhetsterapeut

Tycker du också om att sitta och läsa en bra bok?
Vi har flera böcker för dig som är intresserad av personlig och andlig utveckling 

Susanne Jönsson-grundaren av Helhetscentrum

Susanne Jönsson 

Terapeut, Healer, Lärare, Författare

Hon är grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.
Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling.
Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.

Lemurien och Atlantis

Historien om Lemurien och Atlantis är speciell. Det går inte att förneka att det här är både en intressant och spännande historia.

Vi gör en resa tillbaka i tiden tillsammans och du får veta mer om dessa fina civilisationer. Var de fanns och vilket syfte de egentligen hade.

Genom övningarna i boken får du också en inblick i vad som hände där och en möjlighet att själv utforska om du har egna undermedvetna minnen från dessa tidsepoker.

Detta är en bok för dig som vill fördjupa din kunskap, uppleva något annorlunda och kanske nå en ny nivå i din personliga utveckling.

Aktivera din Merkaba

Att aktivera din Merkaba är det viktigaste steget du kan ta för att kunna nå ett högre medvetande. Vårt arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.

I boken kan du lära dig mer och du får veta hur du kan göra för att aktivera din Merkaba på egen hand.
Du får också förklaringar till vad Högre Medvetande betyder samt vad en Merkaba är och varför vi behöver denna kunskap nu. Boken är till för att hjälpa dig nå högre nivåer av ditt medvetande och att nå djupare in i din inre kunskap.

Specialutgåva!
Med fötterna på Jorden och med huvudet bland molnen samt
Fem Steg till Rikedom

Med fötterna på Jorden och med huvudet bland molnen är den första boken jag skrev för några år sedan. Boken handlar om min resa, resan tillbaka hem till mig själv och till min inre kunskap. I boken får du också många tips på hur du själv kan göra samma sak.

I denna specialutgåva får du dessutom Fem Steg till Rikedom, en enkel bok om attraktionslagen och hur Du kan göra för att skapa det liv du önskar leva.

Du har all kunskap inom dig, det gäller bara att lära dig hur du kan göra för att finna den och använda den på bästa sätt. Om jag kan göra det här – då kan du det också!

I denna bok kommer jag att blanda gammalt och nytt – läst och oläst, ta till dig det som känns bra och lämna resten åt sidan. Du förstår: Detta är min sanning, min sanning så som jag uppfattar den just nu, min sanning behöver inte vara din sanning!

Med fötterna på Jorden och med huvudet bland molnen

Du ska skriva en bok,
den ska vara delvis kanaliserad men det är du som ska skriva den.
Det är Nelima som talar till mig. Det är en av de första gångerna som jag har kontakt med mina guider, denna grupp som kallar sig Nelima.

Boken handlar om min resa, resan tillbaka hem till mig själv och till min inre kunskap.
I denna bok kommer jag att blanda gammalt och nytt, läst och oläst, ta till dig det som känns bra och lämna resten åt sidan. Detta är min sanning, min sanning så som jag uppfattar den just nu, min sanning behöver inte vara din sanning.

Fem Steg till Rikedom

Jag kan inte lära dig att handla med aktier eller göra smarta börsklipp men jag kan lära dig hur du arbetar MED energiflödet och drar nytta av det istället för att, som de flesta alltid gör, går på tvären MOT energin och därmed stoppa det naturliga energiflöde som finns i allt.

Dessa Fem Steg till Rikedom kommer att hjälpa dig skapa det liv just Du vill ha. Attraktionslagen fungerar, du behöver bara veta hur du ska göra. Det finns tillräckligt av allt i Universum, det räcker även till dig om du vill och önskar.

Rose-Marie Rosdahl, Kristianstad. Certifierad Helhetsterapeut

Rose-Marie Rosdahl 

Terapeut, Healer, Lärare, Författare

2007 gick Rose-Marie en kurs i Kanalisering, kommunikation med guider och vägledare. Sedan dess har hon kanaliserat regelbundet. Hon har även gått många utbildningar, bland annat Högre Medvetandekurserna som har hjälpt till att öppna ytterligare (inre) kunskapsdörrar. Det är därefter via Kanaliseringstekniken som hon fått kontakt med Anubis.

Texter från Anubis

Anubis kommer för att väcka upp gammal kunskap i en ny tid! Den klokhet och visdom som Anubis bär, kan du ta del av här. Vi har en ny möjlighet att lära oss att leva från vårt hjärta på riktigt, få möjlighet att nå all den kunskap som vi bär med oss. Hitta kontakten med dig själv, lyssna inåt och agera efter det du vet är rätt för dig.

Texter från Anubis II

I en tid av förändring så kommer Anubis med kloka och tänkvärda budskap för att du ska kunna väcka upp och använda en djupare del av din egen klokskap och kunskap som är inneboende hos dig.  

Förstå att du är viktig, du är en del av alltet, en del av lösningen.

Du lever här och nu för att det är den allra bästa tiden att vara på jorden, nu när skiftet sker till den gyllene tidsåldern, den sjätte solens tid.

En tid då vi alla har möjlighet att lära oss att leva från hjärtat på riktigt.

Sabine Gartner, Vitaby. Certifierad Helhetsterapeut

Sabine Gartner 

Terapeut, Healer, Lärare, Författare

Under en kurs i djurkommunikation kände jag att detta är rätt för mig. Jag älskar att prata med olika sorters djur och att lära ut djurkommunikation är något av det bästa jag vet.
Det har berikat mitt liv att jobba med både människor och djur på olika sätt.

Den här boken är en dröm som går i uppfyllelse och jag ser fram emot nästa bok som är för barn.

Djurens Språk

Mer än 50 olika djur i Sverige och i Kenya har fått göra sina röster hörda. Djuren beskriver kloka och viktiga saker de vill att människor ska ta del av.
Jag har lyssnat på spindeln som säger att den har ett lika stort värde som alla andra djur. Hundar och hästar pratar om hur de vill att människor ska vara som djurägare. 

Fler boktips

Stjärnskådaren av Magnus Lindblom

Leoni är 17 år. Efter en naturkatastrof där hans mor och syster omkommer ger han sig med sin far iväg på en resa genom norra Afrika till Nabta. Där utbildar han sig till stjärnskådare. Han får lära sig se med sitt hjärtas inre kammare, blir förälskad i den vackra Muroa och lär sig om stjärnorna. Men fadern får ett uppdrag i Giza, och där tar Leonis äventyr ny fart. Han träffar läraren Tishan som lär honom om Sfinxens hemligheter.