fbpx

Online och livekurser
– i personlig och andlig utveckling

Hos oss kan du välja hur du vill att din utbildning ska gå till.

Fysiskakurser – Onlineutbildningar – Livekurser
Vad väljer du?

Live- och Onlinekurser

Personlig utveckling online

1 timme Prova på våra kurser med Susanne Jönsson

Prova På!
1 timme om…

Rated 4.8 out of 5
(13 recensioner)

Här får du en möjlighet att prova på en del av våra kurser helt utan kostnad.
Nytt tema varje månad

Lemurien och Atlantis en resa i tiden med Susanne Jönsson

Historien om
Lemurien och Atlantis

Rated 4.7 out of 5
(45 recensioner)

En tidsresa tillbaka till Lemurien och Atlantis. Vad hände där och varför?

Att leva i Kärleksfulla Relationer

Rated 5 out of 5
(9 recensioner)

För dig som längtar efter att lyfta din relation till en ny nivå – som är baserad på ömsesidig kärlek och respekt.

Bli Medlem

Rated 5 out of 5
(15 recensioner)

Allt i samma paket!
Med livesända lektioner och våra bästa onlinekurser 
i ett paket.

Finn din livsuppgift

I denna kurs får du svaren på vilken din livsuppgift är men också på mycket mer. Du får veta din livsläxa, som är minst lika viktig att förstå som din livsuppgift .

Att leva från hjärtat

När du väljer att leva från hjärtat, då väljer du en livsväg – ett förhållningssätt i livet, men också ett mer kärleksfullt sätt mot Dig själv.

Lär dig älska dig själv

När du lär dig älska dig själv, då får du tillgång till speciella verktyg som hjälper dig att öka ditt självförtroende och din självkänsla på ett djupare plan.

För dig som är energikänslig

Att vara energikänslig kan vara en belastning men borde kännas som en gåva! Lär dig hur du kan hantera det på ett enkelt och naturligt sätt – och må bra på samma gång.

Lev utan stress och oro

Det här är en kurs för dig som verkligen vill kunna bryta dina mönster med stress och oro. Att lära sig leva utan stress och oro är bland det mest grundläggande vi behöver göra

Välmående för kropp och själ

Välmående och livskvalité handlar om balans – inte krav. Det handlar om att ta hand om ditt inre och lyssna på dina behov för kropp och själ.

Dagens tips för välmående

Hitta tillbaka till glädjen och välmåendet i ditt liv. Öka ditt självförtroende och din självkänsla och känn hur din inre balans blir tydligare och starkare. Du väljer själv vad du behöver hjälp att hantera just idag.

Alla onlinekurser

Välj själv bland våra onlinekurser. Här får hjälp med energikänslighet, att hantera stress, finna din livsuppgift och mycket mer.  

Vi har öppet när du har tid

Du arbetar i din egen takt – När det passar Dig bäst.

Vi har öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. Det är bara att logga in och fortsätta med din kurs, direkt där du slutade förra gången.

Du väljer den teknik som du föredrar: dator, telefon eller surfplatta. Allt fungerar lika bra här.


Vi har haft förmånen att möta många elever och kursdeltagare genom åren, här kan du läsa några av deras kommentarer.

Jag var med på plats och tycker att det är en fin känsla att kunna vara med och göra så stor skillnad för oss alla, bara genom att sitta ned en stund tillsammans och göra det vi är bra på.
Att bli guidad och bekräftad via din kunskap gör ju att upplevelsen blir så mycket mer komplett.

Marie Sylvén

Meditationsdag

”Att leva från hjärtat har påverkat inte bara mig utan även min familj och nära vänner. Så länge jag lever från hjärtat kan jag välja bort irritation och konflikter. Det hjälper oss att leva i en trygg och harmonisk tillvaro. Jag är djupt tacksam för dessa lärdomar.”

Åsa Bergquist

Onlinekurs

”Susanne och kurserna jag gått hos henne har hjälpt mig att hjälpa mig själv att må bättre som människa. Det har hjälpt mig att hitta en grundmurad bas som gjort att jag tagit mig igenom ganska tuffa saker de senaste åren. Saker som jag idag kan tänka tillbaks på och känna ”Nämen, det var nog inte så farligt…” så att jag till och med blir lite förvånad själv!

Men det viktigaste av allt är nog att det har hjälpt mig att finna kärleken till mig själv – i mig själv – och att på djupet förstå vilken fantastisk, kärleksfull varelse jag är. Den tacksamhet jag känner för detta går inte att i ord beskriva.”

Annelie Gedda

Kurser i personlig och andlig utveckling

Personlig utveckling med Dig i centrum

Alla utbildningar hos oss sker i balans, för både kropp och själ och med fötterna på Jorden. Vi tror på tydliga tekniker och kunskap om hur och varför de ska användas. 

Små elevgrupper – alla får den plats de behöver

Vi arbetar med små elevgrupper, på de flesta kurser och utbildningar.

Alla elever får den plats de behöver, både med tanke på social distansering men också med stor plats för frågor och samtal. 

Hos oss kan du lära dig mer om Helhetshealing, kanalisering, meditation, regression, högre medvetande och djurkommunikation.


All kunskap finns inom Dig

Alla kurser finns på nybörjar- och fortsättningsnivåer.

Med rätt nycklar och stöd kan du lära dig allt du önskar, du har all kunskap inom dig. 

Du kan lära dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig gränssättning, stresshantering och mycket annat.

Du kan också lära dig att nå och arbeta med din inre kunskap – den som finns djupt inom dig själv, i ditt hjärta. Du lär dig att använda den och att lita på den.