fbpx

Certifierad Helhetsterapeut

Annica Lundh Notefors Cert. Helhetserapeut på HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School.

Hej – roligt att du hittade mig!

Tanken på att själv utbilda mig inom healing fanns med mig under flera år, men jag vågade ännu inte riktigt ta steget och göra allvar av mina drömmar. Jag började istället med en kurs i meditation, följt av en kanaliseringskurs. Under våren 2022 fann jag till slut tillräckligt mycket mod för att anmäla mig till en grundkurs i Helhetshealing. Kursen gav mersmak och jag valde att gå vidare med min nyvunna kunskap och därmed utbilda mig till terapeut inom Helhetshealing. Utbildningen har gett mig massor av ny kunskap om mig själv och jag har fått många nya insikter, både inom min personliga och andliga utveckling.

Varmt välkommen!
Annica


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Helande samtal
  • Regression – tidigare liv

Kontakt

Telefon: 0739 – 48 66 99

Skicka meddelande:


Dela gärna sidan!