fbpx

Certifierad Helhetsterapeut och Lärare

Tessan Jähnke, Certifierad Helhetsterapeut

Välkommen till Tessans Helhet!

Som person är jag en god lyssnare och har alltid haft ett djupt intresse för andra människor. Att hjälpa och stödja andra har alltid varit naturligt för mig.

Genom åren har alternativmedicin spelat en avgörande roll i min egen läkningsprocess, och nu vill jag använda mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa andra med att må bättre, läka och finna balansen i livet.

De senaste åren har denna önskan växt sig allt starkare och jag har sökt kunskap och utbildat mig inom olika behandlingsformer och tekniker. Idag är jag stolt över att som Certifierad Helhetsterapeut kunna erbjuda behandlingar baserad på välgrundade metoder och beprövad kunskap.

Kontakta mig för att få mer information eller boka en tid. Jag ser fram emot att få vara en del av din resa mot ett bättre mående.

MIn mottagning har jag i Almunge utanför Uppsala.


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Kanalisering
  • Helande samtal
  • Regression – tidigare liv

Lärare i

  • Helhetshealing steg I, II & III
  • Kanalisering steg I och II
  • Regression – tidigare liv

Kontakt

Telefon: 0760 – 34 31 40

Skicka meddelande:Mina kommande kurser

Har för tillfället inga kurser planerade.
Dela gärna sidan!