Certifierad Helhetsterapeut

Monica Gunnarssonär Cert. Helhetserapeut på HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School.

Hej!

Man kan vid något tillfälle i sitt liv känna sig helt vilse och inte veta åt vilket håll man ska gå.

Detta hände mig och jag insåg att det var dags att ta reda på vem jag egentligen var… Jag valde att utbilda mig till bildtolkare (Bildtolkningscentret) och till Helhetsterapeut (Helhetscentrum – Soul and Heart Journey School).

Det har varit en resa som har varit fylld av spännande upptäckter och viktig personlig och andlig utveckling. Genom att delta i dessa utbildningar har jag fått insikt i nya tankesätt, idéer och perspektiv och jag hoppas nu att kunna hjälpa just Dig att hitta Din inre harmoni och balans.

Välkommen till Monicas Hela dig!


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Kanalisering
  • Helande samtal
  • Regression – tidigare liv

Kontakt

Telefon: 0730 – 81 47 26

Skicka meddelande:


Dela gärna sidan!