fbpx

Certifierad Helhetsterapeut, Djurkommunikatör och Lärare

Agneta Brännborn, Vittsjö. Certifierad Helhetsterapeut

Hej!

Jag har sen många år ett stort intresse för personlig utveckling och alternativa behandlingsmetoder. Att få hjälpa, lära ut, att ge verktyg och att se helheten i kropp och själ. Jag har sett hur detta leder till förståelse och insikt hur vi kan hjälpa oss själva och andra att må bättre.

Jag får utöva allt detta genom mina utbildningar på Soul & Heart Journey School där vi med kärlek, respekt, glädje och sekretess även har kontinuerliga kompetensdagar för att hålla vår kunskap uppdaterad.

Välkommen till mig!
// Agneta


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Kanalisering
  • Helande samtal
  • Regression – tidigare liv

Lärare i

  • Helhetshealing I, II & III
  • Kanalisering I
  • Regression – tidigare liv
  • Meditation och resan till ditt hjärta

Kontakt

Telefon: 073 – 809 34 99

Skicka meddelande:Mina kommande kurser

Har för tillfället inga kurser planerade.
Dela gärna sidan!