fbpx

Certifierad Helhetsterapeut och Lärare

Monabritt Arkstedt, Vimmerby. Certifierad Helhetsterapeut

Hej!
Jag heter Monabritt Arkstedt och är Helhetsterapeut och lärare inom alternativa behandlingsmetoder med 20 års erfarenhet. För 18 år sedan var jag med och startade kooperativet Alterna Hälsoteam i Vimmerby och där arbetar jag fortfarande.

2012 gick jag en kurs hos Susanne Jönsson som driver Soul & Heart Journey School – då sa det klick. Det som tilltalade mig var hennes sätt att knyta ihop gammal visdom med den nya kunskapen som finns på Jorden idag.

Blir du nyfiken och vill hitta din inre kunskap så är du varmt välkommen.

// Monabritt


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Kanalisering
  • Helande samtal
  • Regression – tidigare liv
  • Hjärtprocesser

Lärare i

  • Meditation och resan till ditt hjärta

Kontakt

Telefon: 073-2418480

Skicka meddelande:


Dela gärna sidan!