fbpx

Certifierad Helhetsterapeut, Djurkommunikatör och Lärare

Marie Sylvén, Kristianstad. Certifierad Helhetsterapeut

Hej, det här är jag…

Jag bor och har min verksamhet i Viby utanför Kristianstad och där ger jag behandlingar och kurser. Jag har varit massör sedan 2004, kraniosakralterapeut och helhetsterapeut sedan 2011.

Allt mitt sökande, mina utbildningar och alla behandlingar jag fått under åren har gett mig mycket kunskap om mig själv, min omvärld och om min kropp. Min kropp har ”bråkat” för att jag ska förstå mig själv och det är jag tacksam för. Nu förstår jag att det var kärleksfull information som ledde mig framåt i mitt eget växande.

Jag är pålitlig, lugn, samlad och en god lyssnare – och vad betyder det egentligen? Att du kan vara helt trygg i din samvaro med mig. Jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa dig nå din kunskap.

Varmt Välkommen till mig!
// Marie


Behandlingar

 • Helhetshealing
 • Kanalisering
 • Helande samtal
 • Regression – tidigare liv
 • Hjärtprocesser
 • Djurkommunikation
 • Djurhealing

Lärare i

 • Helhetshealing steg I, II & III
 • Kanalisering steg I & II
 • Regression – Tidigare liv
 • Djurkommunikation steg I
 • Meditation och resan till ditt hjärta

Kontakt

Telefon: 0709 – 49 50 01

Skicka meddelande:Mina kommande kurser

Har för tillfället inga kurser planerade.
Dela gärna sidan!