Certifierad Helhetsterapeut och Djurkommunikatör

Anne-Li Nilsson Certifierad Helhetsterapeu

Hej,

Jag har utbildning inom hälso-och sjukvården och ser alternativmedicinen som ett komplement till den traditionella sjukvården. Både delarna behövs för att främja hälsan. Mitt intresse för alternativmedicin började för mer än 20 år sedan med att jag utbildade mig inom Reikihealing. Jag har både varit behandlare och lärare. Utöver detta har jag gått ett flertal andra utbildningar inom alternativmedicin.

2018 kom jag i kontakt med Helhetscentrum och gick en meditationsutbildning, fortsatte med högre medvetande utbildningar, djurkommunikation, kanaliseringar mm och är nu certifierad Helhetsterapeut.

Helhetshealing är ”Healing för alla, både människor och djur”.

Helhetshealing är en djupverkande behandling som sker genom att terapeuten går in i klientens energisystem. Här lokaliseras de problem som finns och genom att upplösa blockeringar i kropp och själ kan problemen lösas eller lindras.

Jag delar behandlingslokalen med min dotter som också är certifierad helhetsterapeut och lokalen ligger centralt i Kristianstad, Nya Boulevarden 8, ingång via Stadshotellet. Har du särskilda behov eller önskemål kan behandlingen ske hemma hos dig eller via distansbehandling.

Välkommen!

Anne-Li Nilsson


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Helande samtal
  • Kanalisering
  • Regression – tidigare liv
  • Djurkommunikation
  • Djurhealing

Kontakt

Telefon: 0736-10 10 36

Skicka meddelande:


Dela gärna sidan!