Upptäck Dina
365 Dagar av Personlig och Andlig Utveckling

365 dagar av personlig och andlig utveckling

Välkommen till en inspirerande resa mot din inre potential med ”365 dagar av personlig och andlig utveckling”.

Denna bok är din dagliga följeslagare på vägen till ökad självkänsla, balans och inre visdom.

Daglig vägledning

Du kommer att kunna öka din självkänsla, få lättare att sätta gränser, att kunna säga nej när det behövs och inte minst att utvecklas som person. Du får även praktiska råd för hantering av stress och oro samt tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap.  

Nytt tema varje månad

Månadernas olika teman innebär en fördjupning inom ett visst område som till exempel Att leva från hjärtat, Leva i kärleksfulla relationer, Hantera stress och oro, Öka din självkänsla eller hur du får kontakt med Guider och Vägledare och mycket mer. 

Kalender eller dagbok

Du kan starta när du vill under året och använda boken som en Kalender eller Dagbok där du får en daglig vägledning och kan följa din utveckling steg för steg.  

Du kan också använda boken för att få Inspiration

Ibland känns det bra att få enkel vägledning, ett råd eller en tanke. Då slår du upp dagens datum eller ”låter boken” öppna sig och visa dig ett budskap som du behöver just nu.  

365 dagar av personlig och andlig utveckling

Här får du tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap och fördjupa din personliga och andliga utveckling under de kommande 365 dagarna.  

Använd boken på olika sätt och börja när du vill

Du kan använda boken på olika sätt och du kan börja när du vill under året. Det finns ingen anledning att vänta när det är nu som ditt hjärta kallar dig att finna Din inre kunskap.

Boken förklarar på ett lättfattligt sätt olika steg för att komma vidare i livet. Med många tips och övningar har du spännande 365 dagar framför dig! 


För alla som längtar efter en daglig följeslagare för att öka medvetenheten och personlig utveckling. Oavsett om du är ny på detta eller redan erfaren, har boken något att erbjuda för alla.

Boken är inbunden och har 460 sidor.

Beställ nu och börja din inre resa mot en mer medveten och balanserad framtid.

Lemurien och Atlantis livekurs med Susanne Jönsson

Susanne Jönsson

Terapeut, Healer, Lärare, Författare

Susanne Jönsson är grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.

Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och engelska.

Fler böcker av Susanne Jönsson

Aktuell som gäst i podden ”Så in i Själen” med Agneta Sjödin

Har fått den stora förmånen att vara med i Agneta Sjödins fina podd Så in i Själen, här kan du lyssna på den första delen där vi pratar om Lemurien och Atlantis.

Agneta Sjödin skriver: 
”I veckans avsnitt av ”Så in i Själen”, så har jag bjudit in författaren Susanne Jönsson. 

I det här samtalet så ska vi fokusera på Lemurien och Atlantis. Vi ska prata om när i tiden man tänker sig att de civilisationerna existerade. Jag tänker att vi, så mycket som det är möjligt på en timme, ska få någon sorts övergripande bild av Lemurien och Atlantis.”