Utbildning

Utbildning i Kanalisering och Mediala möten

Utbildning i Kanalisering hos Helhetscentrum

Kanalisering och medialitet är enklast att beskriva som “tillgång till informationskanalen”.

Mediala möten handlar om att kunna ställa in sig på denna frekvens eller kanal ungefär på samma sätt som du ställer in en radiokanal. På denna frekvens finns all information tillgänglig och det är enkelt att kontakta guider och rådgivare här. Frågor kan få svar från ett högre perspektiv och ibland blir livet lite enklare när du vet att du inte är ensam.

Lär dig kommunicera med dina guider och utveckla dina mediala förmågor

Grundkursen är för nybörjare och här krävs inga förkunskaper. Efter denna kan du gå fortsättningskurser och lära dig kontakta andras guider, ”rensa hus” använda pekare och pendel eller samtala med naturväsen som tomtar, älvor eller devor.

På utbildning i Kanalisering och Mediala möten talar vi mycket om etik och gränssättning då det är viktigt att du får lära dig kanalisering på ett etiskt och tryggt sätt. Idag är det oftast enkelt att lära en elev att kanalisera, det är många som gör det spontant numera. Svårigheten ligger istället i att lära ut att inte göra det vid fel tillfällen och varför det är viktigt. Att respektera både denna och nästa sida och göra det på ett sätt som är tryggt och säkert för alla.

Dessa kurser hjälper dig framåt i din personliga och andliga utveckling samtidigt som de är spännande och med många nya möten … 

Våra kurser i Kanalisering

Rated 5,0 out of 5
(12 recensioner)
Kanalisering med HelhetsCentrum
Få kontakt med dina egna guider och vägledare på ett tryggt och […]
Kanalisering med HelhetsCentrum
Lär dig att kommunicera med andras guider och vägledare på ett tryggt […]
Kanalisering med HelhetsCentrum
Fortsättningskurs i kanalisering där vi fokuserar på olika hjälpmedel för medialt arbete. […]
Kanalisering med HelhetsCentrum
Upplev möten och samtala med träd, tomtar, älvor, devor och många andra […]

Vad tycker tidigare kursdeltagare?

Høgre Medvetande

Rated 5,0 out of 5

Jeg er gået på Susannes kurser i Högr Medvetande 1-9 i løbet af de sidste 2 år og det er så spændende og lærerigt, at jeg vil fortætte til højeste trin 12. Det giver et helt nyt tankesæt, tryghed, indre ro og tillid, selvrespekt og kærlighed til sig selv og meget mere. Med hjertemeditationerne lærer man oven i købet at gøre noget for andre. Alt sammen i trygge omgivelser sammen med andre spændende og søde mennesker. Min deltagelse indtil nu har gjort, at jeg er blevet mere og mere nysgerrig og at jeg vil deltage i en hel grundudbildning. Tak til Susanne! Hun er en utrolig vidende og dygtig lærer med en imponerende indsigt i ting og sammenhæng, der rækker langt ud over det, som jeg som almindeligt menneske kan fatte. Men forhåbentligt kommer til at lære 🙂

Annette

Kanalisaering !

Rated 5,0 out of 5

Det var et helt fantastisk kursus i trygge omgivelser med tre andre, søde deltagere. Miriam er en meget kyndig, smilende og tålmodig lærer, der også forstår én som mig, der har mange fragår og kan være lidt skeptisk iblandt, om det virkelig er guider, eller om det bare er fantasi. Men der kom så mange overraskende møder med guiderne fra den anden side, at min fantasi ikke kunne have produceret det! Så nu er jeg helt overbevist om, at guiderne virkelig findes og glæder mig til mange nye og overraskende møder med dem! Fantastisk at tænke på, at man har hjælpere! Alene det gør for mig, at jeg føler mig glad og optimistisk og tryggere end før. Jeg kan virkelig anbefale at lære noget om kanalisering og vil fortsætte med de næste trin. TAK!

Annette

Kanalisering

Rated 5,0 out of 5

Oj… denna kursen fick jag kämpa lite med mig själv att våga lita på det jag fick till mig, att prata med sin guide tyckte jag var jätte svårt ibörjan, men de tekninker man får är så bra, så idag har jag inga problem med tilliten i de jag får till mig.

Eva

Kanalisering

Rated 5,0 out of 5

Enkla tekniker för att på ett tryggt och säkert sätt kunna kanalisera andliga guider, naturväsen och änglar, bara för att nämna några. Så mycket kärlek, humor och vishet de generöst delar med sig av om vi bara vill lyssna. En så fin gåva att ge till mig själv!

Jonna

Kanalisering

Rated 5,0 out of 5

2007 gick jag min kurs i Kanalisering och jag har kanaliserat regelbundet sedan dess.

Några år senare så blev jag lärare i Kanalisering hos Helhetscentrum och har utbildat flertalet elever i ämnet sedan 2014.

Det har varit väldigt givande och här trodde jag att ”det” skulle hålla sig.

Ingen blev mer förvånad än jag när jag 2020 fick kontakt med Anubis och fick veta att jag skulle sprida Ordet, hans budskap, den gamla egyptiska kunskapen! Sagt och gjort, hittills har det blivit två fysiska böcker som bär titlarna: Texter från Anubis och Texter från Anubis II.

Utöver det så håller jag livesändningar där jag läser upp hans budskap.

Just nu jobbar jag på att få ut böckerna som E-bok och siktar på att vara klar under hösten/vintern 2022.

Som du kanske förstår så kan jag varmt rekommendera Kanaliseringskursen, den har gett så mycket mer än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Rosan

Skriv en recension

Kommande kurstillfällen

Månadsvis Lista
februari 2024
mars 2024
april 2024
maj 2024
Har för tillfället inga kurser planerade.
Visa fler