Välkommen till vår nya podd!
Att leva från hjärtat – Din inre resa

Podcast Att leva från hjärtat

Varmt välkommen till vår spännande nya podcast:
Att leva från hjärtat – Din inre Resa!

Den inre resan – Så spännande och inspirerande!

Jag är så nyfiken på att få veta mer om andras inre resor och ser fram emot många intressanta möten i vår nya podcast Att leva från Hjärtat – Din inre resa.

Våra gäster kommer att dela med sig av sin väg in i personlig och andlig utveckling. Har det varit svårt och krävts mycket mod? Hur gick det till när de valde att söka inåt? Hur har vägen till insikter och kunskap varit? Vilka är deras bästa tips?

Möt Susanne Jönsson och övriga lärare i HelhetsCentrum samt våra gäster. Ta del av våra erfarenheter och vägar till inre välmående och djupare kunskap. Få inspiration till Din Inre resa och upptäck Ditt Hjärtas väg.

… och ibland Du kan vara med och spela in!

Lyssna här:

Lemurien och Atlantis livekurs med Susanne Jönsson

Susanne Jönsson

Terapeut, Healer, Lärare, Författare

Susanne Jönsson är grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.

Vi är så glada över att dela denna fantastiska resa med er alla. I vår podd kan du ta del av andras inre resor men också få råd och tips på hur du kan öka ditt välmående, hantera stress och oro och hur du själv kan göra för att utforska de djupare nivåerna av din inre kunskap.

Du får tips på hur du kan öka kärleken till dig själv och varför det höjer din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig att hantera gränssättning, stress och mycket annat. Du kan också lära dig att höja ditt medvetande och att nå och arbeta med din egen kunskap, den som finns djupt inom Dig själv – i ditt hjärta.

Aktuell som gäst i podden ”Så in i Själen” med Agneta Sjödin

Jag har fått den stora förmånen att vara med i Agneta Sjödins fina podd Så in i Själen.
Lyssna gärna på avsnitten om du inte gjort det tidigare.

Podden Så in i Själen med Agneta Sjödin och Susanne Jönsson

Avsnitt 1:
Om Lemurien och Atlantis, vad hände där och varför blev det så?

Avsnitt 2:
Om Merkaba aktivering, inre balans och mycket mer.

Avsnitt 3:
Om daglig personlig och andlig utveckling och mycket mer.

Vill Du vara med?

Ibland kommer vi att spela in nya avsnitt i podden tillsammans med publik! Var med via Zoom, låt dig inspireras och få en möjlighet att ställa frågor och delta live i de övningar som ingår.
Gratis deltagande för alla!

Vi har just nu avslutat den första inspelningen.

Nästa datum för inspelningen med publik meddelas snart. Även då blir det gratis deltagande för alla!

Boka Din plats direkt!

Var med och spela in nya avsnitt i vår podd “Att leva från hjärtat – Din inre resa”. Alla är välkomna att lyssna på våra berättelser och vara med oss live via Zoom. Du kan delta i avsnittets övningar, ställa frågor och fördjupa dig i din inre resa.

Anmäl dig direkt och få en garanterad plats på inspelningen!

Nytt datum för inspelningen med publik meddelas snart.