fbpx

Certifierad Helhetsterapeut, Djurkommunikatör och Lärare

Annelie Gedda, Åstorp. Certifierad Helhetsterapeut

Jag heter Annelie Gedda och jag är utbildad helhetsterapeut för både människor och djur. Jag är även lärare i skolan och har då förmånen att mer direkt få dela mina kunskaper med dig som vill lära någon eller några av de olika tekniker vi jobbar med.

Med en gedigen kunskapsbank att gräva ur vad gäller utbildning och hur det är att vara människa, genom effektiva, djupgående och säkra tekniker att jobba med är det en sann glädje att få följa klienters och elevers väg till läkning och växande.

Min mottagning har jag i Vinslöv mellan Hässleholm och Kristianstad.

Välkommen!
/Annelie


Behandlingar

 • Helhetshealing
 • Kanalisering
 • Helande samtal
 • Regression – tidigare liv
 • Hjärtprocesser
 • Djurhealing
 • Djurkommunikation

Lärare i

 • Helhetshealing steg I, II & III
 • Kanalisering I & II
 • Regression – tidigare liv
 • Meditation och resan till ditt hjärta

Kontakt

Telefon: 070 – 208 03 02

Skicka meddelande:Mina kommande kurser

Har för tillfället inga kurser planerade.
Dela gärna sidan!