fbpx

Certifierad Helhetsterapeut och Djurkommunikatör

Kristina "Tinna" Robertsson Qvist , Timmernabben Certifierad Helhetsterapeut

Hej!
Även jag har gått in i den omtalade väggen. Den erfarenheten jag fick av det var att min kropp reagerade på så många olika sätt som ex trötthet, tappade minnet, fick koncentrationssvårigheter, hjärtklappning, huvudvärk, värk i kroppen och i lederna, utslag, började stamma och tappade även min livsgnista.

Resan tillbaka till vardagslivet var i mitt fall lång och utdragen. Efter denna resa så har jag insett vad som är viktigt här i livet och det är inte att prestera eller det materiella -utan hälsan – i både kropp och själ.

Jag skulle bli väldigt glad om jag kan få möjlighet och chans att ge dig ett bättre välmående och finna din livsglädje.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig

Tinnas Healing


Behandlingar

  • Helhetshealing
  • Helande samtal
  • Regression – tidigare liv
  • Djurhealing
  • Djurkommunikation

Kontakt

Telefon: 070 – 214 24 41

Skicka meddelande:


Dela gärna sidan!