fbpx

Detta är Helhetshealing

Helhetshealing är en djupverkande healing behandling, hos terapeut eller på distans, där terapeuten går djupare in i klienternas energisystem. Här lokaliserar de problem som finns och kan oftast åtgärda dem eller lindra besvären som de orsakar. Behandlingen utförs av certifierad Helhetsterapeut med lång och gedigen utbildning.

Helhetshealing är en tydlig och konkret behandlingsmetod och våra certifierade Helhetsterapeuter vet hur olika steg i behandlingen påverkar en klient både fysiskt och emotionellt. De vet också varför de utför olika delmomenten i en behandling och givetvis hur det går till.

Du behöver inte tro på att Helhetshealing fungerar

Om du får ett bra resultat av en behandling – eller inte, har inget med din tro att göra. Behandlingen fungerar – eller inte, beroende på vilka besvär du har, på healerns förmåga att lokalisera och avlägsna de blockeringar som orsakar besvären, samt på vilka bakomliggande händelser som orsakar dessa besvär. Vad du tror om healing påverkar överhuvudtaget inte behandlingen alls, det behöver ingen oroa sig över.

Våra certifierade Helhetsterapeuter har en lång och gedigen utbildning.

De lär sig hur healingarbetet fungerar, varför det gör det och hur de ska använda sin kunskap för att klienternas läkningsprocesser ska bli så enkla och effektiva som möjligt, oavsett om det handlar om fysiska besvär eller om problematiken ligger mer på det emotionella planet.

Uråldrig kunskap

Vårt arbete bygger på uråldrig kunskap i kombination med den nya tidens kunskap som vi har på Jorden idag.

Vi använder de tekniker och den kunskap vi jobbar med i balans med alla de förändringar som sker. Allt för att vårt arbete skall vara så effektivt som möjligt för våra elever och klienter.

I en behandling så går vi djupare in i klienternas energisystem, vi lokaliserar de problem som finns och kan oftast åtgärda dem, eller lindra besvären som de orsakar.

Vi behandlar olika klienter på olika sätt, allt beroende på anledningen till att de söker vår hjälp.

Healingbehandling som läker på djupet

Helhetshealing vid fysiska besvär

För de med mer fysiska besvär så kan det handla om allt från diffusa och svårdiagnostiserade sjukdomar till huvudvärk, migrän, allergier eller rygg och ledbesvär på olika nivåer. Våra Helhetsterapeuter har kunskap om hur de går djupare in i klienternas fysiska kroppar, och hur de kan lokalisera och avlägsna det som ligger bakom besvären.

Helhetshealing vid emotionella besvär

För klienter med emotionella besvär arbetar vi även med samtal, detta i kombination med healingbehandlingar. Vi ger också stöd och vägledning för att hjälpa klienterna att förstå hur de själva kan förändra det som ligger bakom deras mående.

Vi erbjuder olika sätt att processa och förstå det som ligger djupare, på ett undermedvetet plan om orsaken till måendet ligger djupare. Här använder vi tekniker som regression eller hjärtprocesser, allt beroende på vad som behövs.

Olika symtom och besvär som vi behandlar

Atros, Chakrabalansering, Fertilitetsproblematik, Borrelia, Ledbesvär, Cellminnesbelastning, Depression, Ångest, Diskbråck, Ryggskott, Eksem, Elallergi, Energikänslighet, Fibromyalgi, Foglossning (efter graviditet, ej under), Frozen Shoulder, Gallsten, Njursten, Utmattningssyndrom, Utbrändhet, Postcovid, Vaccinationsbiverkningar, Huvudvärk, Migrän, Ischias, Karpaltunnelsyndrom, Klimakteriebesvär, Kol, Gluten och laktosallergi, PMS, Pollenallergi, Reumatism, Sömnproblem, Tarmobalans

Olika diffusa symtom som ont i ryggen, ont i kroppen, ont i magen och så vidare.

Vi hjälper också våra klienter att på olika sätt hantera stress, oro, ångest, låg självkänsla, energikänslighet, gränssättning och mycket mer.

Helhetshealing är en behandlingsform som är framtagen av Susanne Jönsson, grundaren av HelhetsCentrum.

Tekniken grundar sig på uråldrig kunskap, i kombination med den kunskap vi har idag.

Det är en väl beprövad behandlingsteknik med långt mer än 20 000 klientbehandlingar genom årens lopp.

Bli medlem

Som medlem i HelhetsCentrum får du tillgång till kurser, livesändningar och böcker. Alla kan anmäla sig – beställning gör du i butiken!